Video.Trend di Kalangan Pelajar Colombia, Permainan Ini Boleh Meragut Nyawa.Menjadi pelajar kadangkala boleh menjadi sangat membosankan dan menyebabkan stress. Pada ketika seperti itulah, mereka seringkali menyalurkannya melalui pelbagai permainan.

Namun, permainan yang sedang trend di sekolah-sekolah Colombia ini benar-benar tidak boleh ditiru. Sebabnya, permainan ini sangat berbahaya. Silap-silap boleh mengancam nyawa.

Permainan itu disebut "The Hanging" atau "El colgado" dalam bahasa tempatan. Caranya adalah dengan menggantung  di atas beranda yang cukup tinggi.

Sementara, tiga hingga empat orang lain menahan tangan pelajar itu. Lamanya pelajar melakukan perkara tersebut bergantung kekuatan mereka untuk bertahan.

Video permainan tersebut beredar di media sosial. Banyak orang yang menunjukkan kebimbangan beliau termasuk guru sekolah.

"Itu sungguh berbahaya. Mereka benar-benar mengabil risiko. Mestipun ada yang mengawasi mereka," ujar guru sekolah. Sungguh permainan yang tidak boleh ditiru.Jom saksikan video berikut ini:0 Komentar untuk "Video.Trend di Kalangan Pelajar Colombia, Permainan Ini Boleh Meragut Nyawa. "

 
Copyright © 2014 panas panas - All Rights Reserved
Template By Catatan Info